måndag 17 november 2008

Hör och häpna!

I helgen har vi tvättat samtliga kåkens fönster. Två veckor före första advent och inte ens i minusgrader?!
Det kan ha något att göra med att jag den här hösten blivit något av en huskatt.
Trivs bäst hemma, utan några tider att passa.
Denna framförhållning förvånar dock tom mig.

Utöver det håller vi på att äntligen försöka få till ett bröllopsalbum.
Har insett att den dagen Grodden anländer kommer det vara tji tid för sådant som inte hunnits med innan dess, och med tanke på att både jag och Mannen har teflonbelagt minne vore det bra att få till det snart. Jag merar, det var ju bara två år sedn vi gifte oss...

När kidsen tog studenten för ett antal år sedan gjorde vi ett varsitt fotoalbum till dem.
Använde då en funktion i Iphoto som fungerade supersmidigt. Nu kändes dock de mallarna inte rätt för att få till den rätta känslan för bröllopsalbumet så vi har letat runt en stund.
Hittade då Blurb vilken, om den håller vad den lovar verkar toppen. Har betydligt mer funktionalitet än Iphoto (kan tex importera sin blogg med kommentarer och allt och trycka upp! Finns tom en försäljningsfunktion för de böcker man tror omvärlden kan vara intresserade av att köpa...)

Annars har helgen varit lugn.
En mysig glöggkväll hos Wannabebondmoran, Greven och deras två och fyrbenta familj, i övrigt långa sovmorgnar, tvätt och småpyssel.
Nu väntar en ny vecka på jobbet. Hoppas den blir lite mindre intensiv än förra veckan och innehåller något mindre överraskningar och jobbtimmar.
Har insett att för många timmar på jobbet en vecka får betalas tillbaka under helgen. Energireserven är INTE vad den varit.....

Inga kommentarer: