torsdag 12 juni 2008

Livet på sistonde

Nu var det länge sedan jag skrev.
Livet går helt enkelt för fort så det finns inte tid att få ner tankarna på pränt.
När jag slutar jobba för dagen orkar jag inte med att se en dator mer den dagen. Därför blir det lite glest med inläggen just nu.
Ska dock försöka mig på en kort Catch up….

Livet på sistone har tack och lov (trots att jag älskar mitt jobb) inte bara varit arbete.
Bonustösen och hennes sambo Rockpojken har flyttat ur sin lägenhet, tillfälligt flyttat bohaget till ett förråd i storstan och temporärt flyttat hem under sommaren. Just nu bor de dock mest hos Rockpojkens familj men förutsättningarna för att ses lite i sommar har ökat väsentligt.
Flytten och månadsskiftet inföll dock snabbare än Rockpojkens student, så temporärt fick LillaHusetPåHjulen tjänstgöra som studentboende.

Gick finemang.

Lika bra gick studenten när den väl kom.
Strålande väder tillsammans med en hel hoper tillresta släktingar och vänner, gjorde Rockpojken till en mycket glad och lycklig (men dock svettig…det tar på krafterna att åka Traktorflak i nyshoppad mörk kostym, skjorta och väst i nästan 30 graders värme…) student.

Själva passade Mannen och jag på att ta liten time out efter firandet och stannade en natt extra på campingen.
Vi skulle köra hem LillaHusetPåHjulen, men då Studenten med anhang tog sig tillbaka på egen hand, fanns det ingen anledning att stressa hem. Vi stannade en extra natt och bara slappade samt tog en sommaröl på stan med en kompis jag tyvärr hinner träffa alldeles för sällan. Dock resulterade extranatten i att jag körde hem LillaHusetPåHjulen och hamnade mitt i ett av regionens större cykellopp. Dela vägbana med sisådär 4000 tjejer på cykel på slingrig landsväg…lattjo…NOT!

I övrig är det dock mest jobb i livet för närvarande. Har tyvärr blivit både en och tio timmars övertid per vecka de senaste månaderna. Ser dock ljuset i tunneln….i slutet av juni ska resultatet av vårens arbete vara klart och då ser jag fram mot en mycket välförtjänt semester!