onsdag 2 januari 2008

Nytt år nya möjligheter

Så skriver vi då 2008 i kalendern.
Firade in det nya året med vänner till Mannen och, skulle det visa sig, min nya chef! ...otippat men blev väldigt kul.
Blev lite ställd när jag dagen innan nyår fick veta att festen vi skulle på var parmiddag med tre par - våra vänner, jag och Mannen samt min chef med sambo. Kändes först lite obekvämt, men snart hade iallafall jag ”lagt bort titlarna” och vi hade nog rätt kul båda två.

Gjorde fö en reflektion efter tolvslaget. Av oss tre par som var där var samtliga ”nätverksfamiljer” och bara ett av paren hade barn med varandra. Efter tolvslaget inträdde därför ett febrilt ringande och sms-ande för att lyckönska bio- och bonusungar. Själv var jag den enda som inte hade biobarn alls vare sig med Mannen eller någon annan...

Kvällen till ära införskaffade Mannen en dansmatta. Skitkul men lite knäckande när en musiknörd som jag bara känner igen EN av 30 låtar! Tecken på åldrande månne?
Upptäckte att det finns en Workout-funktion på spelet som jag nog ska testa vid tillfälle. Förhoppningsvis roligare än yogaDVD:n jag köpte för något år sedan och som jag aldrig riktigt blivit överens med. Kanske mest för att jag aldrig kommit över känslan av att jag är smidig som en flodhäst...

Under jul och nyårshelgen fattades även ett beslut av lite större karaktär. Denna vecka ska jag ringa MVC och beställa tid för ett smärre ingrepp;-)

Får se vad det kan resultera i.
Kanske kommer detta år att bli ett av de mer omvälvande i tillvaron?
Skrämmande och pirrigt.

Jag är väl egentligen inte helt till 110% klar med vad jag vill egentligen, men frågan är om jag någonsin kommer att komma dit.
Risken är att det då är för sent. Det kanske det redan är? Kanske har förutsättningarna aldrig funnits?

Den som lever får se......