lördag 12 juli 2008

Färden går vidare

Båten med vimpeln med det röda krysset verkar dock inte lidit mer nöd än att de seglade vidare innan vi hunnit slå upp våra blå i går morse.
Antingen var det toapappersbrist som Grefe Fågelsparre så påpassligt föreslog eller också taskig matlagning...kan även varit flagga för ”hemmahamn” men landkrabba som jag är törs jag inte sia om vilket.

I går fortsatte vi vår färd genom att planlöst köra runt på öarna Öckerö, Hönö (jodå, vi hittade bageriet som bakar den äkta hönökakan men lockades mer av det konkurrerande fikets äppelknyte med the.) och Hällsö.
Mycket mysiga ställen som vi nog kommer återkomma till.
Visade sig bla gå att hyra kajak i hamnen och ta en båttur ut till Vinga...

Lyckades hamna mitt i den stora sommarrean på Hönö vilken påpassligt även sammanföll med någon form av religös sammankomst i stortält.

Då vi inte kände för att ägna vare sig reakläderna eller bönemötena något större engagemang, fortsatte vi söderöver, för att under kvällen hamna hos Mannens bror och svägerska i Falkenberg.

Efter husesyn i såväl LillaHusetPåHjulen samt deras nya hus, ägnades kvällen åt glad samvaro samt en härlig middag på inhemsk rökt lax, färskpotatis och jordgubbar – himelskt gott!

Dagen har ägnats åt löpning på Skrea Strand (vilket får ett eget inlägg), mera trevlig samvaro, underbart god glass på Pegges Glassbar, lite trädgårdsarbete, en åskskur samt diverse Thaimat.

Livet är kort sagt ljuvligt om än något kallt.

1 kommentar:

Lisa sa...

Det låter härligt, kompis! Fortsätt så - ta dagen som den kommer.

Är ni i närheten av Göteborg den 26 juli så slår vi gärna följe med er då. Om ni vill med på Liseberg, förstås! Den helgen tillbringar vi för övrigt i stugan i Kungsbackatrakten. Välkomna!